Tok GULL igjen - K O N G E

Torskangerpoll Musikklag vart neddynget med skryt av dommerne, og gikk helt til tops av de 19 korpsene som konkurrerte i 4. divisjon. Torskangerpoll Musikklag fikk hele 96 poeng. Bare to til av de andre 69 korpsene i heile mesterskapet hadde høyere poengsum. Jubelen stod i taket over gull-prestasjonen!

Det var mye skryt i kommentarene til de to dommerne Pål Farr og Bjørn Sagstad som sendte Torskangerpoll Musikklag til topps på seierspallen. Begge falt pladask for stykket Kaleidoscope, som Torskangepoll Musikklag framførte med stil.

De 39 medlemmene i Torskangerpoll Musikklag jublet hemningsløst under premieutdelinga foran 1.500 i Grieghallen i Bergen.

Seieren ble feiret til langt ut i de små timer!!!

Se bilder frå mesterskapet ----------------- Les om kakefesten ---------------------------- Les om helsingar -----

Last ned resultatlista

Se resultatlista her

Se dommerkommentarene

Les alt om NM

Sjekk Fjordenes Tidende

Sjå kva som skjedde i 1999

Se forhåndsomtale av mesterskapet:
Rekorddeltakelse med 69 korps
8.- 9. februar er det for 30. gang NM for brassband. 69 korps skal over to dager i fem divisjoner konkurrere om å kunne kalle seg Norges beste brassband i 2008.
2.400 deltakere kommer til Grieghallen i Bergen for å konkurrere.
Det kåres et vinnerkorps i hver divisjon. Høyeste divisjon er Elitedivisjon, og vinneren her får i år Kongepokal.
NM har blitt en av Norges viktigste arenaer for ny musikk og årets mesterskap kan by på hele tre urfremføringer. Alle korpsene spiller et selvvalgt nummer. Elitedivisjonen spiller i tillegg pliktnummer, som i år er Odin av Arthur Butterworth. Det er åpen bedømming i alle divisjoner unntatt Elitedivisjon.
Det blir festkonsert med Stavanger Brass Band, Erik Smith, Joakim Nordin og Finn-Erix, resultater og premieseremoni i en fullsatt Grieghallen 9. februar kl. 20.30.