Mykje skryt etter den niande nyttårskonserten

Det var mykje skryt etter den nyttårskonserten i Samfunnshallen laurdag 5. januar 2013

Dette stod før konserten

Dette skreiv Fjordenes Tidende etter nyttårskonserten:
Vågemot i Vestavind

Solistene John Inge Våge, Terje Våge og Petter Lund Wåge viste vågemot og entret gulvet med hårreisende parykker til latter fra publikum, og la lista for en flott og varierende konsertopplevelse i Samfunnshallen i helgen.
Bjørn Erik Drabløs
Dirigent Lisbeth Helen Våge og de rundt tretti musikerne i Torskangerpoll musikklag, serverte for niende året på rad brassmusikk til publikum under sin nyttårskonsert i Samfunnshallen på Tennebø.
Alt fra Edward Macdowell til Queen ble fremført til et nesten fullsatt galleri. Og for første gang ble korpsmusikken fremført med koret Vestavind.
– Vi har hatt dem med før men da har de sunget for seg selv som pauseunderholdning. Men i år er de med på et nummer i andre avdeling,
forteller dirigent Lisebeth Helen Våge, som sammen med resten av medlemmene i korpset så seg nødt til å innlede et midlertidig samarbeid for å få endene til å møtes.
Mye sykdom
– Vi er ganske skadeskutt, men vi har vært veldig heldige. Det jeg synes er helt fantastisk er at vi har fått masse god hjelp fra Måløy Musikklag og Ytre Nordfjord brass. Vi må få si tusen takk for at de stilte opp på så kort varsel, sier Våge.
– Vi har også fått hjelp av Holvik skulekorps. Vi er skadeskutt men vi klarer oss fordi vi har så gode samarbeidspartnere i korpsmiljøet, forteller Lisbeth Helen Våge til Fjordenes Tidende.
Ønsker mer samarbeid
– Det er alltid kjekt å få til ting sammen, så jeg ønsker mer samarbeid mellom korpsene, for korpsene i dag sliter mer enn vi gjorde for ti, tjue år siden, sier Våge. Skolekorpsene har gjort det, og det har vært fruktbart, så hvorfor kan ikke voksenkorpsene gjøre det samme, spør dirigent Våge retorisk.