Fekk ståande applaus

Torskangerpoll Musikklag fekk mykje skryt og ståande applaus etter konserten i Samfunnshallen laurdag 17. januar.

Dette skreiv Fjordenes Tidende

Svingte i gang nyåret
Etter å ha utsatt konserten en uke på grunn av uvær, stormet det bra i Samfunnshallen da de flinke musikerne i Torskangerpoll musikklag blåste opp til nyttårskonsert.
For ellevte år på rad inviterte Torskangerpoll musikklag til nyttårskonsert i Samfunnshallen i Vågsøy. Musikerne i musikklaget, som i år kan feire 95 år, presenterte et variert program med både klassisk og populærmusikk.
Og mange av de fremmøtte kom med de kanskje beste kompliment man kan motta.
– Når vi får tilbakemeldinger om at vi godt kunne spilt litt lenger, så har vi oppnådd det målet vi hadde, forteller dirigent Lisbeth Helen Våge.
– Det gikk veldig bra og jeg er kjempefornøyd. Folk var utholdende og alt gikk på skinner, forteller Våge som sammen med musikerne utfordret seg selv med nyinnøvde sanger av den krevende sorten.
– Bohemian Rhapsody av Queen er jo storstykket. Enten så går det bra eller så går det ikke. Det er en sang som mange har et forhold til, så det var en stor jobb å få den til å låte rett, forteller Våge som ut ifra tilbakemeldingene fra publikum å dømme, absolutt skal si seg fornøyd med fremførelsen.
Kor
Med seg på konserten hadde de Hanna Kvamme som sangsolist. Og nytt av året var at musikerne som nok er tryggest bak et instrument, også selv fikk prøve seg som sangere under sangen Elegi av Christian Tenfjord.
– Da sang vi i kor. Det har vi aldri gjort før. Vi er jo glad i å synge og synger mye på fest. Men det å synge firstemt på denne måten har vi aldri gjort før, ler en fornøyd dirigent Våge.
– Det var veldig artig og jeg synes faktisk at det låt ganske rent også, avslutter hun.
En flott opplevelse
– Det var veldig bra. Med variasjon i repertoaret og med flinke solister, forteller Bjørn Kvernevik som hadde tatt turen for å høre det populære musikklaget.
– Og så er det typisk Torskangerpoll å ha med litt humor. Det gjør seg alltid. Det var en flott opplevelse, avslutter Kvernevik.

Dette skreiv Fjordenes Tidende fr konserten


Måtte utsette konserten etter ekstremvarsel

Onsdag 7, januar bestemte konsertkomiteen i samarbeid med styret at konserten blir utsett med ei veke til laurdag 17. januar. Årsaka var varsel som meetreologiske har sendt ut om ekstremveeir.

Så dermed bli konserten som er omtalt under gjennomført laurdag 17. januar.

Dette skreiv Fjordenes Tidende

Konsert med populærmelodiar

Laurdag 10. januar klokka 16.00, andre laurdagen i 2015, blir det konsert med Torskangerpoll Musikklag i Samfunnshallen.

På menyen står det mykje populærmusikk av kjende artistar med mellom anna sangsolistar. Laila Berg og Hanna Kvamme er to av solistane.

Ellers blir det ein variert konsert med mykjee flott musikk. Du kan kjøpe billettar på førehand via nettsida til Nordfjordhallen, www.nordfjordhallen.no.

Dette biletet er teke tidlegare i haust då vi starta å øve på stoffet til konserten i januar.

Her kan du kjpe billett

Her er plakaten

Her kan du lese om nyttårskonserten i januar 2013

Her kan du lese om nyttårskonserten i januar 2012