Kjempeflott tur med Elvis til Otta

Elvis-turneen til Torskangerpoll Musikklag sist helg vart ein stor suksess. Styret hadde laga til eit flott opplegg.

Og ikkje minst vart vi svært godt mottekne og tekne vare på under oppholdet på Otta. Dei organiserte konsert, lunch og utflukt i Rondane nasjonalpark laurdag. Om kvelden så laga dei til fest m ed nydeleg mat,
quiz og god stemning.
Søndag vart vi tekne godt vare på i Olden med Gunnar Skarstein & co. Det vart ei flott stund.
Alt i alt ei vellukka helg.

Her er eit fyldig referat

Ottaturhelg 13-15 juni - 14
Det var tidlig planlagt sommeravslutting for korpset helg 14 juni. Etter hvert som tiden gikk dukket det opp en ide om å reise bort å ta avslutting. Dette i forbindelse med at TPM hadde fått forespørsel om å spille på en Elvisfestival som skal avholdes i august.
Det ble satt ned en kommite bestående av styre og noteutvalg. Det ble ringt til Otta musikkforening (som har deltatt på Stormfestival flere ganger), der vi innviterte oss selv ned til de. De hadde også planlagt avslutting på sesongen den helgen,, så det passet fint.
Avreise i et nydelig sommervær fredag kl 19.00 med buss med som vanlig Johan som sjåfør. Med oss på turen var også Isak Sørå som skal være vokalist på de stykkene vi skal spille på Elvisfestivalen. TPM fikk bestilt musikk, noe av Idar Torskangerpoll. De vi hadde valg ut, og klart øvet inn var: Elvis in Concert, Also spracht Zaratudtra, CC rider, In the Gello, Always on my mind, Let me be there, Cant help falling in love pg Burning love.
Turen startet som vanlig flott med et forrykende humør av alle de 28 musikantene. Vi stoppet i Stryn for å ta på Anne Mari der, og en liten stopp på Hjelle der vi nytte kaffi og hjemmelaget sveler (Reidunn) i flott solnedgang. Videre var det strake vegen til Otta. Annkomst 23.45 der vi ble innlosjert på Otta Camping i greie hytter/rom. Der var iallefall seng til alle. Rommene var artig møblerte, men med tilpasningsdyktige mussikanter var det ikke noe problem. Gutta rundt om kring, mens de fleste jenetene på ei hytte der der var fint tun uttenfor som var en fin sosial samlingsplass. Kvelden ble avsluttet med allsang i jentehytta med besøk av guttene:)
Lørdag morgen var solen godt på himmelen der vi nytte en deilig frokost med bl a nykokte egg i det fri tillaget av morgenfugler. En liten gjennomkjøring av Elvis in Concert ute i det fri fikk vi til. Etterhvert bar det mot Otta sentrum der vi var med på konsert med Ottingane. De hadde en fin park å spille i. Otta Musikkforening startet med en feiende flott konsert, etterfulgt av Elvis show av oss der Isak tråtte frem i tonene av CC Rider i flott Elvisdrakt. Han skapte god stemning med sin folkelige måte å showe på, godt hjulpet av Erling som for annledningen hadde gått til annskaffelse av noe mer hår (svart lang parykk med glans som en frisør (Anne Mari) kunne misunne. Der var godt med publikun, og det virket som de like det de fikk høre. Isak var godt mikket opp, så lyden var upåklagelig.
Etter konserten innviterte Ottingane på lunch i sitt øvingslokal/samlingshus (Solvang) de de serverte kaffi, deilige smørbrød og hvetekringler. Det smakte nyyyyydelig. Vi hadde oss en fin stund der ilag med de. Etter en pause der fikk vi med oss to guider som var med på en busstur opp i Rondane. Vi kjørte helt til topp så langt det lot seg gjøre og fikk en flott naturopplevelse der med flotte fjellkjeder i kontrast til den klare blå himmelen. Guidene loset oss verbalt gjennom hele turen. En fin og flott opplevelse var alle enige om. En liten bonus var det å få treffe "Munndalen"på 91 år som var svært begeistret for å få prate litt. Artig kar:) Erling var raskt frempå og fikk alt på tape.
Videre bar det tilbake på campingen for å ladde opp til kveldens fest (som ble avholdt i Solvang ( nok en gang arrangert av Ottingane), men før det et lite proviantstopp i Otta. Der sjarmerte duoen Erling og Isak halve Amfisenteret med sang og toner med Love Me Tender, til stor latter og morro av flere butikker og frisørsalonger. Gutta fortsatte sin turne på campingen og var vel innom de fleste vogner og hytter med sitt smittende humør. Vi hadde et fint forspill på campingtunet i solvarmen der Terje hadde funnet frem trekspill, Erling på sitt munnpiano Isak på gitar. Topp stemning.
Kl 19.00 bar vi avsted og stemningen var på topp. Ottingane hadde pyntet flott og laget et eventyrlig koldt bord bestådene bl a av flere lokale retter som f eks mør i pompe og rakfisk. Nydelig mat og masse skryt til vertskapet. Isak og Erling holdt koken hele tiden med stadige morsomme innspill. Isak hadde også et solo show med Elvis musikk/sang der han kurtiserte alle damer i salen. Quiss av Ottingane som var langt over vårt niva, og av Jon Inge som var heilt på vårt nivå. Flott musikk av våre spillemenn, selvom der sneik seg inn en Tommaskvikkettellerannet som var steikandes god på gitar.Stol leiken hørte selvfølgelig også med der både Johenne og Ola rauk ut - nederlag:( Deilige kaker var også servert. Festen varte til midnatt, da var det kun kommite`n igjen + TPM, så med vår årvåkne og flinke leder blei festen avsluttet da den var på topp og alle godt fornøyde. Narchspill i jenteleiren så klart.
Søndag, ogjen en fin dag med en tidlig frokost ute i det fri. De aller fleste i god form, alle i godt hummør, og mykje lott og løye etter mimring om gårsdagen. Pakking ut av hytte og kursen hjemmover kl 10.30.
Et par stopp på vei mot Olden der vi holdt en ny konsert i Olden sentrum. Terje hadde organisert godt, så der var både stoler og publikum på plass når vi kom. Rigging gikk kjapt, Isak holdt igjen en morsom tråd igjennom konserten, der vi lo så godt vi hadde problemer med å spille enkelte ganger. Lunch var forhandsbestilt på Yris kafe, så etter den var inntatt bar det strake vegen heim. Stemningen på bussen søndag var på topp fra vi steig inn i bussen og heilt heim (sovepause mellom Stårheim og Bryggja)underholdt av Erling, Terje og Isak som vi var enige anntagelig gikk på noe sov vi andre ikkje hadde inntatt:))
Johan har nok en gang brakt oss både frem og tilbake på en særs god og trygg måte. Annkomst Måløy kl 19.00.
Nok en meeeget vellykket tur med Torskangerpoll musikklag:)

 

Her fekk vi helsing frå Otta:

Takk for at dere kom til oss. J Vi syns alle sammen at vi hadde en veldig hyggelig dag sammen. Dere var enkle å ha på besøk. Dere var" sjølgående" som en dame i korpset sa. J

Vi ses igjen, kanskje allerede til Korpscup Otta i oktober. Dere er hjertelig velkommen. J

Tusen takk for gave - marsipankake. Den skal vi benytte oss av til høsten når vi starter opp igjen. Da skal vi kose oss med kake og mimre litt J

Skal hilse masse fra Bård (guide) og resten av Otta Musikkforening.
Ha en fantastisk dag.

Med vennlig hilsen
Anne Sofie Engvoll