Bruk grasrotandelen

Følg med på hva korpset får.
Pengene begynner så smått å tikke inn fra Grasrotandelen. På nettsidene til Grasrotandelen kan du følge med på hva DITT korps har fått. Tips om hva korpset kan gjøre for å få økte midler kan du lese mer om her.


Her kan du se hvor mye ditt korps har fått så langt. Statistikken oppdateres én gang i døgnet.
• 1. Informer om grasrotandelen på korpsets egen nettside. Legg ut informasjon og grasrotlogoen på korpsets nettside, eller lag en link fra lagets side til Norsk Tippings grasrotside, den finner du her: Grasrotandelen
• 2. Norsk Tipping har også laget et forslag til vervebrev der man bare trenger å fylle inn navn på korpset. Last ned her Denne kan brukes som en enkel løpeseddel for å få spillere til å registrere korpset ditt som sin grasrotmottaker.
• 3. Fra og med morgenen 1. Mars kan du laste ned en strekkode fra Norsk-Tipping som gjør det enklere for spillere å registrere korpset hos kommisjonæren. Strekkoden blir laget ut fra organisasjonsnummeret, og er derfor unik for hvert korps/lag/forening. Last ned strekkoden søndag morgen, og sett den på verveløpeseddelen. Fra og med 1. mars finner du strekkoden her: Strekkoden (fra første mars)
• 4. Pass på at dine egne medlemmer vet om grasrotandelen og hvordan korpset kan tjene på den. Send for eksempel en elektronisk versjon av løpeseddelen med strekkode med e-post til alle medlemmer 1. Mars, og putt en løpeseddel i konvolutten hver gang du sender post til medlemmene.
• 5. Ta kontakt med tippekommisjonærer i ditt nærmiljø, og be om å få dele ut grasrotinformasjon til spillere som kommer innom. Lag en vaktliste slik at noen fra korpset står hos lokale kommisjonærer og deler ut løpeseddelen med strekkode de første dagene. Tips: det er aller flest som spiller hos kommisjonæren på onsdager og lørdager, det er gode dager for å verve grasrotspillere!
• 6. Norsk Tipping lager en plakat med en tom liste der man kan skrive opp sitt lag eller korps med organisasjonsnummer. Plakaten skal henge hos alle kommisjonærer fra fredag 26. februar. Husk å skrive opp korpset på plakaten hos alle lokale kommisjonærer. Finner du ikke plakaten, så spør etter den, alle kommisjonærer skal ha fått den.
• 7. Trykk strekkoden og litt informasjon om grasrotandelen på konsertprogrammer, kalendere og annet materiell som korpset deler ut eller selger.
• 8. Sist men ikke minst: IKKE forsøk å sabotere andre foreninger i deres vervearbeid. Det blir konkurranse om pengene mange steder, og den skal vi vinne på en ordentlig og ryddig måte!
Norsk Tipping har også laget en film som du kan se ved å klikke deg inn på www.grasrotandelen.no