Kjempefornøgd med ein strålande konkurranse

Her er resultatlista frå konkurransen

Dommerkommentarar

Diplom

Dette er referatet:

Det er så kjekt å sitte her no og kjenne på følelsen av å ha vært med på ei svært vellykka helg. Her er referat:
Tomra/Ørskog festivalen 17-19 april 2015.
Avreise fredag tidlig kveld, med Johan som sjåfør nok en gang.
Turen gikk til Ørskog via Stranda der vi spilte på underholdning konkurranse.
Etter en sosial og kjekk biltur med div quizer var vi fremme 22.30. Bosted var Systra motell. Alle fikk etterhvert gode senger tett i tett. Vi hadde også disponibelt et stort kjekt rom som vi nyttet til sosialt/øving.
Fredags kveld - koselig sangstund med våre alltid positive og humoristiske gutta: Erling på keyboard, Terje og Harald på gitar. Fint med sangheftene våre:) Denne kvelden blei tidlig avslutta slik at vi kunne være opplagt til konkurransen.
Frokosten i kafeen var upåklagelig med ferskt brød og speilegg til alle. Litt øving og pustetrening, etterpå fritid til vi reiste med buss til oppvarming før konkurransen. Tullete da vi budde rett over vegen der konkurransen var. Der var 5 korps i 2 divisjon, vi spilte til sist.

Programmet vårt var:
Muhledorf
Elegi
Buster strikes back
Suril, Suril
Storbystev.
Etter noe problematisk rigging av slagverk og andre notestativ kom vi på sena og fullførte godt. Noe stress på storbystev som vi fikk høre igjen om på dommerkommentarene.
Dagen gikk fint og fort.
Forspill på salen vår før vi gikk over vegen til festkonsert med Ørskog brass og Jan Magne Førde samt festmiddag siden. Konserten etterfulgt av premieutdeling av en særdeles uhøytidelig og uengasjert kar. Vi gikk derifra med en 3 plass og pokal.
Ei lita pause mellom konserten og festen slik at vi igjen fikk nytte vårt lille krypinn på Systra.
Tacobuffet med kanskje litt lite mat og dans til DJ. Vil tro vi var 3 korps samlet der.
TPM lagde som vanlig fin stemning med mykje løye.
Litt etter litt gikk vi hjem til senga, og sist var det de unge kule og 3 husmødre igjen som hadde en rasende festlig avslutting men solosang av førstereisgutt Espen - Ausedansen:))) Lalalalalalalalalalala lalalalalalalalalala....
Noken fikk sopve meir enn andre denne natta, men alle mann alle var til frokost neste dag.
Opprydding av de flott drivandes dugnadgjeng før avreise kl 11.00 presis.
Noen pitstopp underveis før vi var heime kl 15.00.


Alt i alt nok en vellykket tur med en knakande kjekk gjeng der Erling og Terje tar på seg underholdnings ansvaret og Johan får oss trygt fram og tilbake.


Dette stod før konkurransen:

Skal til Ørskog på konkurranse

Laurdag 18. april skal Torskangerpoll Musikklag delta på Tomra/Ørskog Brassfestival. Ein konkurranse for korps på Møre.

Tomra Ørskog Festivalen er Møre og Romsdal sin mest tradisjonsrike musikkfestival og har vore arrangert kvart år sidan 1986. Den er eit samarbeid mellom Tomra Brass Band og Ørskog Brass. Festivalen blir avvikla eit år på Ørskog og eit år i Tomrefjord. I år er den på Ørskog og arrangør er Ørskog Brass.

Korpsa som deltek er i 2. divisjon: Fræna Musikkorps, Stordal og Vatne Hornmusikklag, Herøy Brass, Vestnes Musikklag og Torskangerpoll Musikklag. I 1. divisjon deltek Molde Brass Band, Tomra Brass Band og Ørskog brass. Torskangerpoll skal spele laurdag klokka 14.30. Dommarar er Erling J. Myrseth, Miki Campins og Jon Gorrie.

Les meir om festivalen her